Voetbalreizen, weekenden en uitstapjes voor bijzonder enthousiaste voetbalfans!

Voetbalreizen, weekenden en uitstapjes voor bijzonder enthousiaste voetbalfans!

 

Wie zijn wij?

Stichting het Buitenhof is een unieke reisorganisatie. Wij zijn al bijna 40 jaar dé specialist in (begeleide) vakanties voor mensen met een beperking waarbij de stichting geen winstoogmerk nastreeft en volledig onafhankelijk van subsidies is. Onbeperkt vakantieplezier voor iedereen! Met 18 medewerkers op kantoor en bijna 1200 vrijwilligers werken wij sinds 1976 met hart en ziel aan fantastische vakanties en uitstapjes. Wij organiseren kwalitatief hoogstaande reizen en opereren vanuit een idealistische doelstelling waarbij integratie in het reguliere toerisme voorop staat. Ieder jaar gaan er ruim 4000 trouwe reizigers, verspreid over meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld, met ons op reis en daar zijn wij trots op!

Diversiteit aan reizen en uitstapjes

Wij verzorgen (begeleide) groepsreizen en individuele reizen op maat; van uitstapjes tot avontuurlijke reizen, van 1 op 1 tot 1 op 6 begeleiding. Wij staan bekend als persoonlijk, betrokken, professioneel en betrouwbaar. Zo voldoen wij aan verschillende kwaliteitsnormen en zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR, NBAV, Het Calamiteitenfonds en Steunpunt KinderVakanties.

Thema’s

We koppelen regelmatig thema’s aan onze uitstapjes, weekendjes weg en vakanties. Denk aan paardrijden, vissen, gamen, kerstshoppen, fietsen, formule 1, pretpark, festivalbezoek…maar ook voetbal!

De passie voor voetbal combineren wij al enige tijd met uitstapjes, weekenden of reizen. Ontzettend leuk om dat te mogen organiseren voor bijzonder enthousiaste voetbalfans.

Zo hebben wij het indrukwekkende Camp Nou in Barcelona bezocht maar bijvoorbeeld ook team Manchester United in Engeland en het sterke Duitse Borussia Dortmund. Een rondleiding, bezoek aan een training en natuurlijk wedstrijd (maar ook souvenir shoppen) verveelt nooit!  Maar dit alles kan ook dichter bij huis. In ons eigen land zijn er tenslotte ook prachtige clubs te bezoeken!

Daarnaast hebben wij dit jaar voor de derde keer een EK Voetbal Kwalificatie & Dolfinarium weekend gehouden. Een compleet verzorgd weekend inclusief vervoer met verblijf in een groepsaccommodatie (hotel met halfpension). Inbegrepen is ook twee maal ontbijt, lunch en diner (een barbecue met feestelijk ijstaartbuffet en een driegangen dinerbuffet). We genieten van dolfijnen- en zeeleeuwenshows en moedigen wij in datzelfde weekend onze oranje helden aan tijdens de wedstrijd. Verder mag de feestavond met muziek (en karaoke) natuurlijk niet ontbreken!

De reacties van onze deelnemers zijn zeer positief. Om die reden willen wij dit voetbalthema graag bij jullie, bijzonder enthousiaste voetbalfans, onder de aandacht brengen.

Voetbalweekenden in 2016

Momenteel zijn we bezig met de organisatie van de volgende voetbalweekenden:

Schalke 04 – Borussia Dortmund 8-10 april 2016                      

FC Barcelona – Valencia C.F. 16-18 april 2016                          

Liverpool – Newcastle United 23-25 april 2016

FC Barcelona – RCD Espanyol 7-9 mei 2016

 

Bovenstaande trips zullen (onder voorbehoud) in onze nieuwste brochure verschijnen, uitgave is in november 2015.

Maatwerk

Heeft u, of uw vereniging, interesse in een activiteit welke niet in ons bestaande aanbod is opgenomen?

Denk bijvoorbeeld aan een geheel verzorgd voetbalkamp of een stadion/wedstrijdbezoek (dagje uit of weekendje weg), neem in dat geval dan ook contact met ons op. Wij leveren geregeld maatwerk!

Manieren van betalen

Wij opereren zonder winstoogmerk maar ook om de volgende reden is een boeking via Stichting Het Buitenhof aantrekkelijk:

Onze reizen en uitstapjes kunnen -behalve uit eigen middelen- ook op andere manieren betaald kan worden. Je ontvangt mogelijk een tegemoetkoming in de kosten van aangepaste vakanties.

Het Buitenhof heeft sinds 2011 een WTZi-beschikking (‘status zorginstelling’) voor de indicaties die zijn afgegeven vanuit de WMO, jeugdwet, Zvw of Wlz voor de functies begeleiding (in groep of individueel), persoonlijke verzorging en kortdurend verblijf (logeeropvang). De activiteiten die door Stichting Het Buitenhof worden georganiseerd kunnen daarom betaald worden uit eigen middelen, (gedeeltelijk) vanuit het persoonsgebonden budget (PGB) en/of (gedeeltelijk) vanuit Zorg in Natura (ZIN).

Ook kan de vakantie vanuit fondsen betaald worden.

Met een boeking via Het Buitenhof is het niet alleen goed geregeld, maar kun je mogelijk ook een vergoeding krijgen voor deel van de reissom.

Voor meer informatie: http://www.buitenhofreizen.nl/reisinformatie/boeken-vakantie/manieren-van-betalen-vakantie.html

Vraag naar de brochure en mogelijkheden, wij denken graag met je mee!

Onze contactgegevens

 

Stichting Het Buitenhof

Noothoven van Goorstraat 11e, 2806 RA GOUDA

Postbus 109, 2800 AC GOUDA

 

T: +31 (0) 182 58 70 58
W: www.buitenhof.nl

E:  info@buitenhof.nl

 

 

cid:image001.png@01CFB633.D09D22A0

Stichting Het Buitenhof – onvergetelijke reizen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een  verstandelijke beperking

MundoRado Reizen – uitdagende reizen voor mensen met een  lichamelijke beperking en NAH.

AutiTravel – vakanties voor jongeren en volwassenen met autisme.

Volg ons ook op

cid:image004.png@01D055BE.15F947F0twitterlogo1_35 pix